Spalvinga Kristalų Vėjo Varpeliais, Sodo Namų Kiemo Veją Kabo Dekoro Ornamentą Lauko, Patalpų Gyvenimo Kambario, Miegamasis Pakabukas

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€166.70 €86.69
  • Sku. r63097
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Išsamiai:

* Visiškai naujas ir aukštos kokybės

*Kai saulė ateina ryte, mano kambarys alsuoja gražus rainbows.

*KVALIFIKUOTAI, PARUOŠTA VERTUS - Mūsų mobiliųjų telefonų ir vėjo varpeliais, yra kruopščiai pagaminti rankomis, naudojant patikimą, aukštos kokybės medžiagos.

*NERVINTIS-NEMOKAMAS SURINKIMAS IR VALYMAS - Kiekvienam iš mūsų mobiliųjų telefonų ir vėjo varpeliais yra lengva surinkti ir pakabinti, todėl juos puikus dovanos beveik visi.Jie taip pat skirta už be jokio vargo valymas, užtikrinti, kad jūsų dekoro atrodo taip gerai, per kelerius metus, kaip tai padarė dieną .

*KAD KAIMYNAI PAVYDI - Mes tik parduodame unikalų, apsvaiginimo mobiliuosius telefonus ir vėjo varpeliais, kad skiriasi nuo tradicinių mažmenininkų akcijų.Tai reiškia, kad šis straipsnis daro standout dovana šeimai ir draugams-arba puikus papildymas į savo sodą, terasą ar vejos.

*Šis kristalas vėjo varpelių atneš putojantis vaivorykštę į savo sodą, terasą, saulėtas sparno, arba pakabinti ant jūsų sodo vonia.

Aprašymas:

*Medžiaga: krištolas

*Dydis: Maždaug 21cm ilgio

*Spalva: Spalvinga,mėlyna

*Kiekis:1pcs

Pakuotės Turinys:

1 x Spalvinga/Mėlyna Kristalų Vėjo Varpeliais

Pastabos: nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Medžiaga CRYSTAL
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *