Retro Sienos Kablio Pakabos, Nerūdijančio Plieno Sienų Dekoras Kabliukai Drabužių, Kailio Klavišą Pakaba Durų Kablys Vonios Kambarys Sandėliavimo Lentynos

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€0.82 €0.41
  • Sku. r60931
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas:

1、Patvarus ir Stabilus: Rankšluosčių Kabliukas yra pagaminti iš puikios kokybės ketaus ir silikono medžiagos, kurios yra patvarios ir saugios, ekologiškos ir tvarios, turi stiprią guolių gebėjimai, ir jūs galite pasirinkti jį su pasitikėjimu.

2、Patrauklūs ir Retro Modeliai: Dušas, Pakabos, tinka suaugusiems ir vaikams naudoti, lengva įdiegti, kai jums reikia naudoti juos, prašome nuvalykite sienos švarios, prieš įklijuodami, ir jie gali būti naudojami po 24 valandų neveikimo, sukurta su subtilus modelių, kurie labai tinka namų puošybai.

3、Kelis Stilius Funkcijos: Virš Durų Kablys Pakaba turi tris modelius, idealus būti naudojamas saugoti karoliai, žiedai, drabužiai, skrybėlės, marškiniai, ir kitus elementus, unikalus ir šviesus.

4、Plačiai Naudojamas: drabužiams Sienos Montuojamas yra labai rekomenduojama, kad jūsų šeima ar draugai, stipri, lipni, ir didelėms apkrovoms, tinka svetainė, virtuvė, miegamasis, studijų ir kitomis progomis.

5、Puikių Dovanų Idėjų: Namo Sienos Kabliukai gali būti naudojamas kaip housewarming dovanų, puikių dovanų šeimai, gerbėjams, draugams ir kolegoms, ir idealiai tinka išlaikyti savo namų organizuotas.

Savybės:

Medžiaga: geležis+silikono

Juosta kabliuko dydis: apie 12.8 * 3.5 * 1cm 5 * 1.4 * 0.4 į

Dydis įrašyti kablys: apie 12.8 * 6 * 1cm 5 * 2.4 * 0.4 į

Kompiuterio disko kabliuko dydis: about12.8 * 4.8 * 1cm 5 * 1.9 * 0.4 į

Guolių talpa: apie 500g

Pakavimo sąrašas:

1* Lipnios Kabliukų

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2. Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Medžiaga Akrilo
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *