Dviračių Tepalas 20ml Aukštos Temperatūros Atsparus Dviračių Priežiūra, Tepalų Nešiojamų Šakių Grandinės Tepalas Motoroleriai, Dviračiai

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€8.69 €4.34
  • Sku. r55246
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas Ir Funkcijos:

Ši dviračių tepalas turi jūsų kasdieninė priežiūra dviračių dalys.Su jo pagalba, jūs galite pratęsti gyvenimą savo dviratį.

1. Pagaminti iš awesome tepalas medžiaga, kad yra labai atsparus korozijai, rūdžių, atsparus, vandeniui, ir ilgalaikė.

2. Turintis daug įvairių programų, tai tinka anti-nuo rūdžių ir tepimo dviračių priekinė ašis, centras, tiltų, galiniai tiltai, ir vairo ašis.

3. Būtina turėti dviračio priežiūrą, kuri vaidina vaidmenį užpildyti tuštumas ir užkirsti kelią rūdžių.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Dviračių Tepalas

Neto masė: apie 20ml

Svoris: apie 14.8 g

Dydis: apie 12x3cm/4.72x1.18inches

Savybės: atsparumas dilimui, korozijai, rūdžių, atsparumas, aukštos temperatūros varža, atsparumas oksidacijai, atsparus vandeniui

Pakavimo Sąrašas:

1*Dviračių Tepalas

Pastaba:

Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Medžiagų Puikios Kokybės ] Dviračių Tepalas yra labai atsparus korozijai, rūdžių, atsparus, vandeniui, ir ilgalaikį, meistriškai iš awesome tepalas medžiagos, teikiant aukščiausio lygio klientų patirtį.

2. [ Lengvai Nešiojamas ] Tinka vykdyti eiti, Dviračių Guolių Tepalas yra matavimo apie 12x3cm/4.72x1.18inches, labai lengvas, kompaktiškas ir nešiojamas.

3. [ Paprastas Naudoti ] Laikant galite patekti į visus nereikalingus sunkumų, Dviračių Stebulės Tepalas turi ne nuostolinga naudojimo reikalavimus, kad būtų galima lengvai pritaikyti jį prie savo dviračių dalys.

4. [ Plačiai Taikoma], Turintis daug įvairių programų, Dviračių sumažina Trintį ir Tepalas atlieka savo įvairių naudoti poreikius, tinka anti-nuo rūdžių ir tepimo dviračių priekinė ašis, centras, tiltų, galiniai tiltai, ir vairo ašis.

5. [ Veiksminga Priemonė nuo Dviračio Priežiūrą ] būtina turėti dviračių priežiūra, Kelių Bike Tepalas padeda sumažinti dėvėjimosi ir plyšimo, savo dviratį ir pratęsti gyvenimą savo dviračiu, žaisti vaidmenį užpildyti tuštumas ir užkirsti kelią rūdžių.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *