Sdattor Skaistalai Su Kempine Kombaino Šviesus Mirguliavimas Veido Skaistalai Veido Skruostų Skaistalai Su Kempine Kombaino Ilgalaikį Pigmento Natura

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€86.36 €44.04
  • Sku. r494096
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas:

Profesionalios kokybės, švelnus milteliai suteiks jums ilgalaikis efektas.Su blendable spalvų, jums garantuojamas ilgalaikis apdaila ir subtilią išvaizdą visą dieną.Į Kontūrą ir Paryškinti Skaistalais yra puiki dovana draugei, mamai, draugams, kolegoms ir pan.Jis taip pat tinka visų sezonų makiažas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Cream Blush

Svoris: 20g

Pakavimo Sąrašas:

Kremas Skaistalai x 1

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Ilgalaikis Makiažas】jaučiatės neramus, makiažas, kad nukrenta lengvai?Tai Skaistalai su Kempine Blender yra profesionalios kokybės, švelnus milteliai suteiks jums ilgalaikis efektas.

2.【Ingrediento Saugos】Pagamintas iš gerai ir sklandžiai galios, be graininess, Veido, Skruostų Skaistalai yra visiškai nekenksmingas jūsų veido.Jūs galite naudoti ją su savimi.

3.【Lengva Taikyti,】 Tai Mirguliavimas Skaistalai, Milteliai eina, be yra sunkus ir kvėpuojantis.Į blush atspalviu yra net ir lengva taikyti, geriau, nei antakių pieštukai.

4.【Įvairių Stilių】Naudoti vieną spalvą arba mišrios spalvos, galima gaminti variacijos poveikis kelis, su savo spalva.saviraiškos ir kūrybiškumo su mūsų visą seriją makiažas,

5.【Idealus Dovanos】Tinka visų sezonų makiažas, puikiai Padėkos, gimtadienis, vestuvės, Kalėdos, dovana draugei, mamai, draugams, kolegoms ir pan.

Pabaiga

Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *