7PCS/10VNT Nelaisvėje Komplektas, Miegamasis Tvirtinimo Nustatyti BDSM Vertus Kulkšnies Rankogaliai Nelaisvėje Sekso Žaislai užrištomis akimis Išsiskiriantis Irklas Sekso Žaislai 10CB

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€16.59
  • Sku. r492504
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Savybės:

OOTDTY

PORA ŽAISLAI.Ši pora BDSM sekso žaislai yra puikus atramos sekso pradedantiesiems.Nelaisvėje yra stiprus ir yra liniuotas su labai minkštas, pliušinis medžiaga, kuri negadina dėvėtojui, bet tikrai patogu ir saugu.

DIDELIS PRIVATUMAS.Diskretiškas paketą, ir pristatomi be jokių jautrių žodžių.ne nerimauti kitiems surasti jūsų maža paslaptis.Jūs galite pirkti šį BDSM apriboti sekso rinkinys, kaip intymi dovana savo meilužio.

Kelis nelaisvėje, tvirtinimo ir galiojimo sustabdymo pozicijas, ekstremaliems BDSM arba tiesiog labai smagu kinky sex.Jūs galite ieškoti naują pasaulį su šiuo BDSM sekso žaislai.Cosplay, vergais ir disciplinos, dominavimo ir pateikimas.

VYRAMS IR MOTERIMS.Ji ar jis neturi kito pasirinkimo, išskyrus squirm malonumai.Su šiuo miegamasis nelaisvėje žaislų rinkinys jūs galite išlaisvinti save, aš žinau, jums buvo prislėgtas dėl ilgai , prašome patiks.

MALONU.Tai yra rinkinys neįtikėtinai pora malonumas nelaisvėje žaidimas.Mėgaukitės daugiau laimės ir patirties šokiruojantis jausmas.Paslaptingas pasaulis, laukia tavęs.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda; Raudona

Kiekis: 7 Vienetų; 10 Vienetų

Medžiaga: Prabangus Diržas

Pakuotės Dydis: Apie. 15x26x8cm/5.9x10.23x3.15in

Svoris: Apytiksl. 238g-360g

Komplektą Sudaro:

1 Set Pora Seksualus Žaislai

Pastaba:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Kilmės Žemyninė Kinija
Vienetų skaičius COMBO

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *