Elastinga Pliušinis Plaukų Virvę Mielas Gyvūnų Plaukų Scrunchies Dovana Paauglių Mergaičių, Moterų 95AC

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€3.52 €2.64
  • Sku. r487015
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Savybės:

OOTDTY

Purus plaukai kaklaraištis pagamintas iš pliušas, kuris yra minkštas su Touch ir patogu nešioti; jis taip pat naudoja aukštos kokybės elastinga juosta, kuri yra elastinga ir ne taip lengva nutraukti.

Animacinių filmų plaukų ryšiai yra tekstūra, patogus, palaikykite plaukus gerai, ir jie duos jums tiek daug komplimentų, net jei jie tiesiog ant riešo.

Mados mielas plaukų kaklaraištis su animacinių filmų gyvūnų elementai, tampus, tinka daugeliui merginos moterys ponios plaukus.

Pliušinis plaukų lynai būna įvairių stilių, kad tiktų įvairaus amžiaus, jie yra lengva suderinti su savo apranga ir makiažas.

Kartų: Šie cute gyvūnų plaukų ryšiai gali būti naudojama įvairiais tikslais, pavyzdžiui, gimtadienio, Kalėdų šalys, mokyklos šalys, šeimos susibūrimai, įsipareigojimų ir pan., kad jums būtų patrauklesnis minios.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Pliušas

Stilius: Panda/katyte/žalia VARLĖ/karvė/ančiukas/triušiai/rausva VARLĖ

Dydis: Kaip Nuotraukoje

Komplektą Sudaro:

1x Pliušinis Plaukų Juosta

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Prekės Pavadinimas SKYMEN
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *