Kačių Šepetys " Pet Plaukų Šalinimas, Kačių Šepetys Šukos naminių Gyvūnėlių priežiūros Šepetys Katės, Šunys, Augintiniai, Plaukų Valiklis Masažai Šuniukas, Kačiukas, Priedai

(2)
Prieinamumas: Sandėlyje
€6.84 €0.47
  • Sku. r199160
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Ypatybė:

【Profesinės Kačių Plaukų Šepetys】 Puiki dovana, naminių gyvūnėlių savininkams, veterinarai, ir naminių gyvūnėlių kirpėjai.Naudojant šią kačių šepetys ilgas plaukas kates reguliariai gali švelniai ir veiksmingai pašalinti palaidi plaukai, painiojimąsi, mazgų, pleiskanos ir įstrigusius nešvarumus.Tinka trumpą, vidutinį ar ilgą, storas, plonas ar garbanotas plaukas šunys/katės/triušiai, todėl jūsų augintiniai blizga ir sveiki.

【Odos draugiškas Masažas Adatos】 psichikos kaiščius ant kačių šepetys trumpaplaukio katės yra apvalios gumos patarimai galuose.Kaip katė deshedding teptuku, tai puikus praliejimo ir masažuoti jūsų augintiniai be braižymo jūsų augintinio odai, net ir jautriai odai.

【Atnaujintas Kačių Czesanie Teptuku】 vielos šeriai mūsų ilgi plaukai kačių šepetys pagamintas iš nerūdijančio plieno 1,2 kartus storesnis kaip šeriai kitų deshedding teptuku katėms.Daugiau tvirtas ir ne lengvai deformuojasi, gali būti naudojamas ilgą laiką. 140° lenktos adatos skirtos įsiskverbti giliai į kailis yra tikrai lengviau, jaunikis pavilne gerai.

【Vienas pelės mygtuku spustelėkite Valymo Mygtuką】 Po šepečiu savo augintinio, tiesiog spustelėkite mygtuką.Užrakto bus pop-out, atskirti šepečiu plaukus nuo metalo adata, tada nuvalykite plaukus išjungtas.Mygtuką kačių praliejimo šepetys su rankena taupo laiką ir energiją, kai viliojimo ir valymas.

Tipas katės
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas šukos
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

2 Atsiliepimai Šį Produktą

  1. Pirkėjas - 2023-08-08

    Kokybė gera, bet, deja, netinka pašalinti underhair/pavilne mūsų dvi kates. Ji taip pat tik iš dalies pašalina paviršinius plaukus. Su kitais šukos daug geriau ir daug greitesnis rezultatas.

  2. Pirkėjas - 2023-08-17

    GEROS Kokybės

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *