Jūrų Autobusų Juosta Sunkiųjų Galios Paskirstymo Blokas 4 Smeigės Modulio Dizainas 300A 12‑48V Automobilių, Valčių Sunkvežimis

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€56.88 €38.68
  • Sku. r17093
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

2vnt Galios Paskirstymo Blokas 4 Smeigės 300A Baterija Autobusų Juosta Universali, 12‑48V Automobilių RV Jachta Valtis

1. Heavy Duty: Didžiausia įtampa 48V DC, maksimali nuolatinė srovė 300A.Didelis einamosios, modulinės dėžutės dizaino, lengvai laidų konfigūracijos.

2. Baudos Kūrinys: pagrindas yra pagamintas iš nailono ir stiklo pluošto, su puikiomis mechaninio stiprumo ir patvarumo.Paskirstymo blokas yra pagamintas iš žalvario ir cinku padengtą, tvirtas ir rūdims atsparus.

3. Be kliūčių Laidų: paskirstymo blokas gali būti naudojamas susieti transporto priemonės arba perkelti baterijos..laidai yra patogus ir užgriozdinti.

4. Nuimamus : 6pcs nuimamas skirtos, kuris gali būti pašalintas, nes reikalingas tinkamai prisitaikyti prie linijos viduje transporto priemonių ar laivų.

5. Plačiai Naudojamas: Galios paskirstymo busbar gali būti plačiai naudojama 12V‑48V automobilių, sunkvežimių, RVS, jachtos, valtys ir kitos pramoninės įrangos.

Specifikacija: Elemento Tipas: Galios Paskirstymo Blokas

Medžiaga: ABS lukštais + nerūdijančio plieno priedai + žalvario, cinko danga vidinės dalys + nailonas + stiklo pluoštas

Maksimali Darbinė Įtampa: DC 48V

Maksimali Nuolatinė Srovė: 300A

Terminalo Dydis: M10 x 4

Charakteristika: Modulio lange dizainas, patogus laidai; 6 nuimamas užgriozdinti laidų; tuščia rašyti erdvės viršuje leidžia lengvai pažymėti kiekvieną filialas

Plačiai Naudojamas: Taikomas 12-48V automobilių, sunkvežimių, RVs, laivai, valtys ir kitos pramoninės įrangos.Galios paskirstymo blokas gali būti naudojamas susieti transporto priemonės ar vietą baterija.

Paketų Sąrašo: 2 x Galios Paskirstymo Blokas (su Dangteliu)

2 x Pakuotėje Priedai (24pcs iš Viso)

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *