Lyžis Sūpynės G Spot Massager Stick Mažai Triukšmo Saugus Tvirtos Medžiagos Vibratorius Moterims Atskirų Laimingas Lytis

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€29.93 €22.45
  • Sku. r16124
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Hot Hot Suaugusi Čiulpti Vibratorius Stick Mažai Triukšmo Saugus Tvirtos Medžiagos Vibratorius Masažas Įrankiai Suaugusiųjų Sekso Žaislai

Aprašymas:

Savybės:

1.Reguliuojamas Modelis: moteriška masturbator turi 10 vibracijos ir 7 lyžis rūšių pasirinkti, kurioje moterys gali pasirinkti pagal savo poreikius.

2.Patikima: Tai moterų masturbator yra pagaminti iš kokybės silikono.Jis yra storas, dėvėti, atsparus, patvarus, nėra lengva sugadinti, ilgas tarnavimo laikas.

3.Realus Dizainas: Tai moterų masturbator yra pagamintas visiškai pagrįstas vyrų lytiniai organai ir turi pastovios temperatūros nustatymas, kuris gali suteikti moterims daugiau realius jausmus ir labiausiai pageidaujamą jausmus.

4.Vientisos Spalvos Modelis: Šis moterų masturbator yra vientisos spalvos dizainas, be jokių papildomų modelis.Paprasta ir aišku, labai asmenybės ir charakteristikas, atsižvelgiant į tikslinį minios estetinius standartus.

5.Aptarnavimas po pardavimo: Jei turite kokių nors problemų, nedelsdami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti ją kaip galima greičiau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas+ABS

Gaminio Dydis: 255*35mm

Vandeniui atsparus: IPX7 atsparus Vandeniui

Skelbimas:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl šviesos poveikio.

2.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 * Masturbator

1 * Įkrovimo Kabelis

Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Kilmės Žemyninė Kinija
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *