Recliner Sofos Apima Miegamasis Fotelis Tingus Berniukas, Recliner Kėdės Apima Anti-slip Sėdima Sofa Padengti Namų Dekoro

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€65.00 €27.95
  • Sku. r21598
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

● Importuoti

● PUIKUS PRITAIKYMAS: Ši renovuotas 4 Gabalus, recliner kėdės, sofos dangtis yra pagaminti iš tvirtos ir minkštos aukštos ruožas megzti žakardo audinio.Tinka tiek rankinis ir elektrinis recliners.Tinka nugaros sėdi plotis tarp 23-35 colių.su dešinėje pusėje rankena, kišenėje ir nuolat pakoja.Sėdynė turi dvi elastingos kilpos gale kampuose turi būti traukiama per nugaros recliner.

● VISIŠKAI APSAUGOTI: Šie užvalkalai yra super minkštas ir patogus,gamtinės aplinkos ir EKOLOGINIO draugiškas.Apsaugoti savo sofos nuo išsiliejimo, dėmes ir sunaikina, o dar pridėti prabangus ir žavinga atrodo.Puikiai tinka namuose su vaikais ir naminiais gyvūnais.

● ESTETINĖS DEKORAS: Šis atnaujintas slipcover naudoti aukštos kokybės medžiagos, su ryškia tekstūra mažas patikrinimus modelis.Jums sutaupyti pinigų, išplečiant gyvenimą savo kėdės, sofos, kad jūsų senų baldų atrodo visiškai nauja.

● NE SLYDIMO: Lengvas montavimas (vadovas nuotraukas pardavimo puslapyje), siuvami su storio elastingos kilpos padengti apatinį kraštus,aukštos rekomenduojamas tiek odos ir audinio sofos.

● LENGVA PRIEŽIŪRA: Raukšlių nemokamai.Mašina galima skalbti lengva priežiūra ir aptarnavimas, atskirai šaltame vandenyje, švelniai ciklo, nenaudokite baliklio.Pirkinių daugiau sofos užvalkalai / apsaugos-Puikus prekės ženklo suknelė jūsų namus daugiau fantastinis.

Medžiaga 100% Poliesteris
CN Kinija
Taikoma Sofa Akcentas Kėdė
Anti-Slydimo Taip
atsparus vandeniui No
Stilius Žakardo
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *